Народний депутат Семен Семенченко разом з активістами провів рейд околицями Овруча Житомирської області, де виявили незаконну вирубку лісу.

Як написав Семенченко на своїй сторінці в Facebook, в рейді брали участь активісти ГО "УНСО", ГО "Патріоти Полісся" та організації ветеранів "Донбас-безпека".

"Незліченна вервечка лісовозів. Ліс "лівий". Велика частина без бирок, відсутні документи. Документи "робляться" і привозяться через двадцять хвилин працівниками лісгоспів, бирки можуть набивати, не соромлячись, прямо при нас", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Батальйон "Донбас" вимагає від Порошенка повернути їх в Широкине

Семенченко зазначив, що міліція, яку викликали активісти, почала складати протоколи тільки після пред'явлення посвідчення народного депутата.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, у червні бійці батальйону "Донбас" затримали вагони з контрабандним лісом на станції Світланове в Луганській області.