У Німеччині на групу військових, тяжко поранених в зоні АТО, очікують складні операції по відновленню кінцівок. Їх проведуть найкращі німецькі хірурги.

Про це пише УНІАН.

"Бійців відправили на спеціально оснащеному літаку Airbus A310 MEDEVAC військово-повітряних сил Німеччини, який називають "літаючим госпіталем", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Бійці АТО малювали і відпочивали на березі Азовського моря (фото)

Лікуватимуть українців у військових госпіталях Берліна та Гамбурга.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"В Україні пораненим надали першу хірургічну допомогу. Ми допоможемо їм стати на ноги, оскільки спеціалізуємося на вогнепальних пораненнях ніг. Плануємо вставити штучні суглоби та відновити кістки", - сказав керівник лікарської бригади Бундесверу Міхаель Уль.

Бундесвер допомагає Україні лікувати поранених з весни 2014 року. Спочатку лікарську допомогу надавали пораненим на Майдані активістам, а пізніше - військовослужбовцям, які отримали важкі травми в результаті бойових дій на Донбасі.