Співробітники міліції виявили схованку зі зброєю та боєприпасами в селі Половинкине Старобільського району в Луганській області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС у Луганській області.

"Зі схованки вилучили: протитанкову керовану ракету ПТКР, кулемет ПТК, близько 1500 набоїв різного калібру, 120 підствольних гранат ВОГ-17М, 133 підствольних гранат ВОГ-17МА, міну направленої дії МОН-90, три кулеметні стрічки", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Бойовики обстріляли ферму під Волновахою: загинув сторож

Повідомляється, що за даним фактом відкрито провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Як повідомлялося раніше, правоохоронці виявили велику кількість зброї, боєприпасів і вибухових пристроїв у центрі Києва.