В рамках організації дозвілля курсантів, що перебувають у навчальному центрі Національної академії Національної гвардії, нещодавно провели військово-спортивну естафету. В ній взяли участь підрозділи цьогорічного навчального збору.

Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії.

Розпочалось змагання з легкоатлетичної естафети 4х400 метрів між військовослужбовцями чоловіками та жінками. Серед чоловіків, в запеклій боротьбі, перемогла перша рота, а серед жінок – друга рота. Наступним у списку випробувань стало перетягування канату. Команда другої роти, за гучної підтримки вболівальників, перетягла канат на свою сторону та здобула перемогу.

Другий етап змагань проходив у спортивному містечку. Там курсантські команди, що складались з 10 чоловік, виконували вправи з підтягування та підйому переворотом. Перша рота перемогла з показниками 256 підтягувань та 161 підйомів переворотом у командному заліку.

Читайте також: Одеські курсанти на навчаннях "молодого бійця" (фото)

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Третій етап спортивного заходу вже проходив на водній станції навчального центру. У пляжній зоні курсанти визначали кращого у плаванні та пляжному волейболі. Серед плавців кращими виявились курсанти першої роти. Команда другої роти здобула перемогу у волейболі.

Всі учасники проявили рішучість, міцну силу духу та високі показники з фізичної підготовки. Загальний підсумок змагань 4:4. У кінцевому результаті, військо-спортивна естафета між ротами закінчилася на ноті дружби, а також сприяла зміцненню військового колективу.