Вдова і діти розстріляного 6 квітня 2014 в Криму російськими солдатами РФ українського офіцера Станіслава Карачевського потребують допомоги.

Як повідомляє politinfo, вдова Ольга розказала, що незважаючи на обіцянки Міноборони, вони з дітьми живуть на зйомній квартирі.

"Ми були змушені переїхати з попередньої квартири, яку господар вирішив продати, з трикімнатної – в "двушку". Поки нам її оплачують волонтери", – сказала Карачевська.

Дружина українського солдата патріота розповіла, що вони з дітьми живуть завдяки волонтерській допомозі - зарплата у неї у військовій частині в Миколаєві, близько трьох тисяч гривень.

Оля – матрос, займається матеріальним забезпеченням. Крім того, кілька місяців тому, дітям – Вадику і Соні – почали виплачувати допомогу по втраті годувальника: близько 60% від зарплати Станіслава.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ми дивимося фотографії і згадуємо різні історії, які пов'язані з татом. Вадику приємно чути, коли йому кажуть, що він схожий на батька, що робить усе, як він", – каже Оля.

Жінка розказала, що Росія їм обіцяла квартиру в Криму, але вони відмовились і не жалкують.

Читайте також: Кінематографісти показали трейлер про кримських офіцерів-патріотів (відео)

Нагадаємо, український військовослужбовець, майор Станіслав Карачевський був розстріляний російськими окупантами з автомата Калашникова в гуртожитку Сакської авіабази 6 квітня 2014.