Вранці в четвер жителі міста зібралися під стінами Дніпропетровської міської ради. Вони хотіли висловити свою позицію про те, що категорично проти рішення щодо зміни назви міста і вулиць. Оскільки воно приймалося без урахування їхньої думки.

Про це повідомляє "Багнет".

Мітинг проходив мирно і без партійної символіки. Але після його початку до місця проведення акції під'їхав мікроавтобус. З нього вивантажився десяток бомжів. Хлопці спортивної статури роздали їм символіку колишньої "Партії регіонів".

"Нас зібрали на ринку і сказали, що ми повинні приїхати і сказати, що ми за мир", - зазначили неждані гості, поширюючи навколо себе стійкий запах перегару.

На місці подій "несподівано" з'явилися камери підконтрольних Геннадію Корбану і народному депутату Борису Філатову телеканалів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У штабах "Укропу" і "Відродження" багато символіки "Партії регіонів". Оскільки Борис Філатова і Анатолій Крупський, за словами видання, самі є колишніми регіоналами.

Читайте також: Філатов і Корбан вимагають 35 млн € "відкату" за метро у Дніпропетровську — політолог

"Провокації проти звичайних городян пов'язані з тим, що Філатов голосував у Верховній Раді за закон про перейменування Дніпропетровська. Подібні дії Філатова є істерикою, пов'язаної з його низьким рейтингом напередодні мерських виборів, в яких він планує брати участь", - повідомив політолог Віктор Пащенко.

Однак такі дії, за його словами, опускають його ще нижче. Він припускає, що основна боротьба за крісло міського голови буде між "Вілкулом і Красновим, а не накачаним алкоголем Філатовим"