Сьогодні Служба безпеки та Міністерство внутрішніх справ викрило підприємців, які виготовляли фальсифіковані ліки на основі етилового спирту в Дніпропетровській області.

Як повідомляє прес-служба відомства, виробництво і реалізацію "незаконних" ліків організували директори двох фармацевтичних підприємств.

Завдяки їх зв'язкам, ліки потрапляли до місцевих лікарень.

"Під час обшуків в офісах та складських приміщеннях декількох приватних підприємств, вилучили дві лінії з виготовлення фальсифікату медичних препаратів, понад 100 тисяч флаконів виготовленої продукції, більше 200 декалітрів технічних спиртовмісних матеріалів, підроблену фінансово-господарську документацію та комп'ютерну техніку", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Контрабанда в зоні АТО: за добу затримали сім авто

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що 19 серпня неподалік населеного пункту Курахового Донецької області, мобільна група у складі співробітників Служби безпеки України, Державної фіскальної служби, військової прокуратури і прикордонників затримали вантажівку. Вона перевозила на тимчасово окуповані території горілку.