100 претендентам на керівні посади у Міністерстві оборони зробили перевірку на поліграфі. 18 з них не пройшли тести, повідомив в.о. заступника міністра оборони Петро Мехед.

Наказ про використання поліграфа для тестування кандидатів був підписаний самим міністром. Також Мехед додав, що відділ кадрів і надалі буде використовувати цю процедуру при прийомі на роботу нових працівників.

"100 людей вже пройшли перевірку, потрібно перевірити ще 700. Ми використовували приватних поліграфологів. Це дорого. Тому необхідно створити окремий центр тестування всередині кадрового департаменту Міністерства ", - сказав голова волонтерів при Міноборони Давід Араханія.

Читайте також: Батьки самостійно обиратимуть директора школи - Квіт

Він повідомив, що міністерство має намір закупити три поліграфи для постійного користування. Один прилад подарує американська компанія, яка і є виробником поліграфів. Раніше у міністерстві користувалися послугами приватних компаній.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще