Терористи "ДНР" ускладнили пропуск іноземних журналістів на окуповані території.

Як повідомляє Укрінформ, про це сьогодні заявив на брифінгу в Києві журналіст французької газети Liberation Поль Гого.

"У Донецьку вже кілька тижнів відбуваються досить дивні речі. Сепаратисти перевіряють міжнародних журналістів, які їдуть до "ДНР". Дедалі важче представникам ЗМІ потрапляти туди, бо вони все більше контролюють", - сказав журналіст.

Він зазначив, що представники українських ЗМІ також не можуть потрапити на окуповані сепаратистами території Донецької та Луганської областей.

Французький кореспондент зазначив, що бойовикам також не подобається присутність міжнародних представників ОБСЄ. Вони намагаються за допомогою провокацій вигнати їх з Донбасу.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: В окупованому Донецьку торгують портретами Путіна

На його думку, ватажки "ДНР" нині намагаються здобути прихильність місцевих мешканців. У них для цього розроблений цілий план заходів, у якому є спортивні матчі, вечори поезії, прес-конференції.

Нагадаємо, 21 квітня 2014 року Поля Гого затримали терористи "ДНР". Разом з ним до полону потрапили Коссімо Аттанасіо та журналіст білоруської газети "Новий час" Дмитро Галка. Невдовзі після затримання їх відпустили.