Військовослужбовці 101 окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил на Чернігівщині виконали вправи контрольних стрільб зі штатної стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Офіцери батальйону зазначили, що військовослужбовці під час підготовки до бойових стрільб здали контрольні заліки зі знання правил стрільби, матеріальної частини озброєння бойових машин. Вони виконали нормативи зі збирання та розбирання зброї, спорядження кулеметних стрічок та завантаження боєприпасів. Лише після цього їх допустили до виконання контрольних вправ зі стрільби. Вони, після здачі теоретичних завдань, вже використовували бойові набої.

Читайте також: Навчання мобілізованих тривають на Яворівському полігоні (фото)

Під час стрільб новобранці вчились метати бойові гранати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, активісти організації "Український Опір - Одеська Січ" і бойові собаки зі Школи службового собаківництва провели спільне тренування на базі навчально-тренувального табору "Одеська Січ", що в Одесі. Вони вчилися нейтралізувати супротивника усередині автомобіля, з якого ведеться прицільний вогонь.