Сьогодні в Ужгороді спилили логотип "Молоді регіони" на "капсулі часу", яку представники "Партії регіонів" встановили у 2011-му році.

Як повідомляє prozahid, акцію влаштували на перехресті вулиць Корзо та Волошина активісти місцевої організації "Демократичний альянс" .

Видання повідомляє, що з пропозицією демонтажу "капсули" до місцевих чиновників вже зверталась журналіст "Про Захід" Лариса Романюк.

У відповідь їй прислали листа від Ужгородської міської ради. Чиновники дозволили демонтувати металеву плиту та "капсулу часу", але це рішення не втілили в реальність.

До речі, відповідь на звернення довелося чекати рівно 43 дні, що є порушенням закону. Адже він чітко встановлює терміни відповідей на такі звернення.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: У Красноармійську дві години зносили "Серп і молот" (фото)

Нагадаємо, що в України активно демонтують пам'ятки радянської влади. Традиційним після подій на Майдані восени 2014 та взимку 2015 року стало знесення пам'ятників вождю соціалістичної революції Леніну.