Волонтерська група Help Army створила і встановила броньовані щити на зенітні установки добровольчого батальйону "Донбас".

Про це в п'ятницю повідомив Добровольчий батальйон територіальної оборони Донецької області "Донбас" на своїй сторінці в Facebook.

"Зенітно-артилерійський взвод нашого батальйону висловлює подяку волонтерської групі" Help Army", і зокрема, проекту "Бронювання та модернізація техніки" за їх роботу над нашими самохідками", - написали бійці батальйону.

Також добровольці подякували волонтерам за бронещити для їх зенітних установок і станки-кріплення для кулеметів.

Читайте також: "Чорний квадрат": сучасний безпілотник для бійців АТО (фото)

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, волонтери з організації "Сила Дніпра" привезли розвідникам необхідне обладнання та засоби. Бійці отримали глушники, автомобільні покришки на мікроавтобус, вологі серветки, миючі та чистячі засоби, спреї від комарів, льодяники від болю в горлі, батарейки, зарядні пристрої і безцінний вантаж - воду.

Зараз волонтери планують реалізувати ще один проект - купити безпілотник. Вони активно збирають гроші.