У селі Мотовилівка (Фастівський район Київської області) п'яний водій на мотоциклі наїхав на трьох пішоходів - жінку і двох дітей.

Про це в п'ятницю, 21 серпня, повідомляє прес-служба обласного управління Міністерства внутрішніх справ:

"20 серпня в 22:15 в с. Мотовилівка Фастівського району 23-річний водій, керуючи мотоциклом "Дніпро-16", перебував у стані алкогольного сп'яніння, рухався через залізничний переїзд на заборонний сигнал семафора на повній швидкості та скоїв наїзд на трьох пішоходів: матір і двох її неповнолітніх дітей, 6 і 10 років ", - йдеться у повідомленні.

Відзначимо, в результаті ДТП пішоходи отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. "Травмованих доставили в Фастівську центральну районну лікарню", - уточнили в міліції.

Співробітники ДАІ, які прибули на місце події, впізнали водія, оскільки він неодноразово був затриманий у нетверезому стані.

Популярні новини зараз
Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Крім того, лікарі виявили у крові правопорушника 2,4 проміле.

Читайте також: У Києві 18-річний водій BMW влетів у літній майданчик кафе (відео)

Інші подробиці аварії поки невідомі.

Нагадаємо, що 19 серпня в Ізмаїлі Одеської області автомобіль Mitsubishi Colt зіткнувся з Citroen Jumpy. В результаті ДТП постраждали п'ять людей, серед яких четверо дітей.