Волонтерам з Житомирщини на День Державного прапору та День незалежності подарували нові комплекти військової форми. На урочистій церемонії були присутні віце-прем'єр України Геннадій Зубко та командувач аеромобільних десантних військ України Михайло Забродський.

Чиновники урочисто привітали бійців 95-ої Житомирської аеромобільної бригади із національними святами та відзначили їхній внесок у спокійне життя на Житомирщині. Зубко зазначив, що таких бійців бояться на Донбасі не лише місцеві бандити, а й кадровики РФ.

"Всі ми тепер знаємо різницю між прапором на склі машини або на стадіоні і прапором на опорному пункті десь на Сході. Там, в зоні бойових дій, це набуває особливого значення", сказав командувач високо мобільних десантних військ України", - сказав Забродський.

Читайте також: Дві виставки українського мистецтва до Дня Незалежності у Кіровограді (фото)

Пізніше бійці подарували волонтерам і державним службовцям нові комплекти військової форми із правом носити її.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще