Сьогодні міліціонери затримали кримчанина за зберігання та розповсюдження марихуани.

Як повідомляє ZIK, він був раніше судимий. Силовики вилучили у нього 40 кілограмів марихуани.

Кримчанин перевозив наркотичні засоби у своєму мікроавтобусі. Силовики підрахували, що його товар коштує на ринку більше 1,5 мільйони гривень.

Чоловіка затримали у селі Магала Новоселицького району. Він тимчасово проживає у своїй бабусі у селі Бочківці Хотинського району.

Під час огляду прибудинкової території міліціонери виявили ще 54 куща рослини коноплі. За ними чоловік добре доглядав, а щоб вони були менш помітними, їх посадив серед кукурудзи.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Силовики вилучили та направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області маріхуану для проведення експертизи.

Відомо, що зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння грабежу та крадіжки. Зараз йому загрожує ув'язнення строком до 8 років.

Читайте також: 4,5 кг кокаїну у милі перевіз австралійський довгожитель

Нагадаємо, що 13 серпня на контрольному пункті "Каланчак" прикордонники затримали жителя Івано-Франківська, який віз з окупованого Криму два пакунки з 20 грамами речовини сіро-зеленого кольору, попередньо коноплі, та 5 грамів амфетаміну.