Сьогодні Служба безпеки України встановила осіб, які допомагали терористам обстрілювати мирні квартали Сартани Маріупольського напрямку.

Як повідомляє прес-служба СБУ, керував обстрілами бойовик, а коригував вогонь з Маріуполя співробітник пожежно-рятувальної частини ДСНС в Донецькій області.

Його затримали ще вчора, він дає свідчення. СБУ опублікували відео-доказ, на якому зафіксували момент переговорів терориста зі зрадником.

Він повідомляє, що терористи обстріляли населений пункт так, що горить 50 домів з мирними жителями.

"Безпосередньо керував обстрілами бойовик з позивним "Жарик". Коригував вогонь пожежник з Маріуполя. Він надавав інформацію про цілі обстрілів з Маріуполя, куди прибув напередодні", — розповіли у відомстві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: Сартану обстріляли із забороненої зброї - ОБСЄ

Нагадаємо, що 17 серпня терористи нещадно атакували населений пункт Сартана Донецької області. Через декілька днів місцеві мешканці Маріуполя приїхали розбирати завали від бойових снарядів.

В результаті атаки загинули троє людей, ще шість отримали поранення. Серед них є дитина.