Сенатор США і глава комітету Сенату з питань збройних сил Джон Маккейн розповів, як пожартував в соцмережі над дружками президента Росії Володимира Путіна.

"Коли якось раз я написав у Twitter:" Дорогий Влад, зустрічай "арабську весну" у своєму районі "- ви собі не уявляєте, скільки мені прийшло у відповідь твітів російською", - сказав він в інтерв'ю "Медузі".

Читайте також: Агресія Росії зблизила Прибалтику і Скандинавію - Маккейн

"Я попросив співробітника Бібліотеки Конгресу мені їх перекласти. Там були такі лайки і в такому порядку, які мені рідко доводилося бачити. Чого там тільки не обіцяли зі мною зробити. Так що Путін, можливо, і не прочитав цей запис, але багато його дружки прочитали. А я-то просто пожартував ", - розповів Маккейн.

Американський політик також заявив, що попереджав російського опозиціонера Бориса Нємцова про те, що його можуть вбити.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Я добре знав Бориса Нємцова. Десь за два місяці до загибелі він заходив до мене в кабінет, і я сказав йому:" Борис, я турбуюся про тебе, я боюся, що Путін може тебе вбити ". Ну, тобто я не сказав - "Путін", я сказав просто: "Тебе можуть убити". І він відповів: "Я теж боюся, що мене можуть убити, але я повинен повернутися в Росію, тому що це моя батьківщина", - розповів Маккейн.

Сенатор зазначив, що досі нічого не зроблено, щоб знайти вбивць Нємцова.

"І коли думаєш про це, то розумієш, що в Путіні немає нічого веселого. Це дуже небезпечна людина", - сказав він.