На чемпіонаті Європи із п'ятиборства російська делегація опротестувала перемогу двох українських спортсменів. На чоловічій естафеті перше місце посіли Дмитро Кирпулянський та Юрій Федечко.

Перед фінальною естафетою "комбайном" у заліку лідирували саме росіяни Ілля Шугаров і Кирило Бєляков. Але по закінченню змагання російські спортсмени посіли лише п'яте місце. Представники спортсменів звинувачують у поразці проблеми з лазерними мішенями у їхнього спортсмена.

"Організатори не визнають своєї провини. Проблеми з мішенями - не новина, таких протестів на кожних змаганнях подається дуже багато, але жодних позитивних рішень щодо них не приймається", - сказав головний тренер збірної Росії Андрій Моїсеєв.

Організатори змагання поки офіційно не відповіли на протест від росіян, але й самі вони, схоже, розуміють, що медалей вже не отримають.

Читайте також: Що побачить Усейн Болт на стометрівці (відео)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чемпіонат Європи із сучасного п'ятиборства проходить у англійському місті Бат та триватиме до 23 серпня. У ньому приймають участь вісім українців.