Харківській міський голова Геннадій Кернес провів п'яту онлайн-конференцію, на якій відповідав на запитання від користувачів соціальних мереж. Місцевий блогер помітив цікаву річ - більшість запитань меру поставили неіснуючі люди.

Запитання Кернесу поставили користувачі соцмережі "ВКонтакті", 18 сторінок з яких мають ознаки так званих "ботів". За словами блогера, ці сторінки створенні під окремі рекламні проекти та так чи інакше пов'язані з ІТ-компанією Artjoker, яка представляє мера Харкова в інтернеті.

"Питання надходили в прес-службу як прямо під час трансляції, так і збиралися заздалегідь під час промо-кампанії. 82 питання надійшло до трансляції, в тому числі листами і дзвінками від пенсіонерів, ще 221 питання - під час конференції. Вся конференція була знята на відео і транслювалася в інтернеті", - розповів керівник компанії Artjoker.

Читайте також: Кернес хоче написати книгу про страждання на інвалідному кріслі

Як виявилось пізніше, модерацією запитань, які озвучувати, а які ні, займалася прес-секретар міського голови Тетяна Грузинська. Вона повідомила, що більшість запитань підготували члени фан-клубу мера, та зазначила, що серед них не було відверто улесливих.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще