У Львові волонтери організували дозвілля для дітей бійців, які воюють на сході України. До проекту залучили 20 дітей та 20 волонтерів зі всієї України.

Хлопчиків та дівчаток навчали кулінарії, ліпити прикраси з глини, провели майстер-класи з іконопису, повідомляє Zaxid.net.

"Сьогодні ми були на майстер-класі бісероплетіння, робили там ангелів. А зараз я ліплю магнітик, він буде синьо-жовтий", – розповів про свій день учасник акції Владислав.

Арт-школа об'єднала дітей з Львівщини, Донеччини та Волині.

"Ми їздили у басейн, у кінотеатр. Дуже сподобався мультик "Посіпаки", – поділилась враженнями маленька Вікторія.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Читайте також: Восени Львів перетвориться на великий кінознімальний майданчик

Також дітям показали і найцікавіші місця у Львові.

"В проекті залучені 20 наставників і 20 дітей. Суть проекту полягає в тому, що з однією дитиною, чий батько є в АТО, спілкується один волонтер, який працює з нею. Це проект для освіти та дозвілля. Діти з волонтерами разом гуляють, разом навчаються спорту, плаванню", – розповіла координатор проектів "Львівської освітньої фундації" Маріанна Білик.