Захисник донецького "Олімпіка" Темур Парцванія порівняв політичну ситуацію в Україні з грузинським конфліктом у 2008 році. Сам футболіст народився у Грузії та зараз там мешкають його рідні.

Парцванія розповів, що коли у Грузії розпочалась війна із РФ він вже жив в Україні та кликав сюди своїх батьків. Він зазначив, що зараз у Абхазії суцільні руїни, але ті мешканці, які хотіли бути з Росією там і залишились. Грузинів туди не пускають взагалі.

"Коли почалася війна в Україні, все було дуже схоже на події в Грузії. Я дуже переживаю через це. Складно приймати смерті молодих хлопців. Для мене незрозуміло, як можуть Україна і Росія воювати. Це брати. Для мене це майже однакові народи. Просто тому, що одній людині захотілося?", - розповідає гравець "Олімпіка".

Читайте також: Росіяни опротестували перемогу українців у п'ятиборстві

Також футболіст додав, що мешканців Абхазії зараз спокійно пускають у Грузію. Його батько хотів потрапити до окупованої території, але його не пустили. На думку Парцванії, "ДНР" та Абхазія зараз мають багато спільних рис.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще