Незважаючи на те, що в модній індустрії вже давно піднято питання про одяг унісекс і "третю стать", ніщо не продається краще, ніж "полуничка". Це знають навіть ті, хто не причетний до індустрії, а ті, хто має до неї безпосереднє відношення, наводять факти: "Спокусливість завжди користується попитом у клієнтів, - говорить Джастін О'Шеа, з mytheresa.com. - Emilio Pucci і Balmain - два наші найбільш продавані бренди".

Читайте також: В Нью-Йорку на подіум вийде модель з синдромом Дауна (фото)

Не дивно, що найпривабливіші дівчата безустанно публікують свої відверті фото в Instagram, і навіть не думають припиняти цього робити.

Сьогодні ми вирішили скласти список десяти найбільш спокусливих дівчат в українській моді, пише Fw-daily.

У список потрапили - Саша Самсонова, Аліна Байкова, Юлія Пеліпас, Юлія Магдич, Алла Григор'єва, Валя Грищенко, Яна Кензіровская, Кейт Андервуд, Елла Кандиба, Анна Богдан.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще