Представник адміністрації президента Південної Кореї повідомив, що Корейська народно-демократична республіка і Південна Корея планують провести двосторонні переговори на високому рівні у суботу.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Помічники керівників Північної і Південної Кореї зустрінуться, згідно домовленостей, у селі Паньминьчжоне, де встановлено перемир'я. Вона запланована на 12 годину за київським часом у суботу. В ході неї сторони мають обговорити ситуацію на Корейському півострові.

Домовленість про зустріч для діалогу була досягнута на тлі високої напруги між країнами після обміну артилерійським вогнем в четвер і суботу.

Читайте також: Південна Корея та США показали силу Пхеньяну

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Північна Корея розмістила гаубиці в демілітаризованій зоні. Генерали армій США і Республіки Корея домовилися дати "потужну відсічі", якщо КНДР почне військові дії. Окрім того, американські та південнокорейські винищувачі провели військові маневри. Їх головною метою було стримування намірів КНДР здійснити удар.

Вчора влада Північної Кореї заявила, що готова до "тотальної війни" з Південною Кореєю.