Футбольний союз Хорватії вирішив провести осінні матчі відбору до Євро-2016 проти Азербайджану, Норвегії та Мальти без своїх уболівальників. Це стосується як домашніх, так і гостьових поєдинків.

Хорватські футбольні чиновники зрозуміли позицію УЄФА з приводу будь-якого прояву расизму. Таким чином вони вирішили запобігти дискваліфікації своєї команди, відмовившись від організації секторів для фанатів.

"Це було важке рішення, і ми дійсно шкодуємо, що порядні вболівальники повинні миритися з цим, але це необхідно для того, щоб боротися з хуліганами, а також для того, щоб мільйони хорватських уболівальників змогли разом зі своєю збірною потрапити на чемпіонат Європи-2016", - повідомили на сайті Хорватського футбольного союзу.

Читайте також: Фанати "Евертона" вже почали купувати футболки Ярмоленко

Нагадаємо, під час матчу із Італією на полі стадіону у Спліті була зображена фігура, яка нагадує свастику. Через це УЄФА заборонив хорватам проводити домашні матчі із глядачами, а також позбавив збірну одного очка у групі. Не дивлячись на покарання Хорвати все одно йдуть на першому місці у групі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще