Під час обшуку в приміщенні олімпійського коледжу імені Івана Піддубного начальник штурмового спецзагону УМВС Києва Віктор Науменко мав шеврони розформованого "Беркута".

На питання, чи він "Беркут", відповів: "Да, и этим горжусь", розповідає адвокат Олександр Башук, повідомляє Gazeta.ua

Натомість, начальник головного управління міліції міста Києва Олександр Терещук вже пообіцяв звільнити Науменка.

Інцидент стався 21 серпня, коли у навчальному закладі шукали людину, яка місяць тому побила в лісі жінку. Тоді затримали двох працівників закладу та двох учнів. Також у приміщенні працівники міліції знайшли зброю та наркотики. Натомість, працівники учбового закладу, стверджують, що заборонені предмети їм підкинули. І звинувачують міліціонерів у тому, що до затриманих не пускали адвокатів. У свою чергу, директор коледжу вважає, що на нього та колектив таким чином тиснуть колишні керівники закладу.

Читайте також: Міліція затримала 85 футбольних хуліганів, в тому числі і польських

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ввечері 21 серпня близько 50 працівників та учнів навчального закладу пікетували МВС. З протестувальниками вийшов поспілкувались радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк та начальник київської міліції Олександр Терещук. Останній пообіцяв розібратися і "вигнати працівника з такими шевронами".