Благодійна організація "Вільні люди" надала бійцям 79-ї окремої аеромобільної бригаді гуманітарну допомогу на суму 152 тисячі гривень.

Серед допомоги були присутні два прилади нічного бачення Sightmark Twilight, далекомір Leica Rangemaster, приціл BARSKA, GPS навігатори, бінокль, берци - 70 штук, 10 наплічників, форма, комбінезони, кілька десятків панам, підсумки для гранат та магазину, 5 штук РПС, маскувальні сітки, рукавиці, "кемелбекі", намети та інше.

"Бійці 79-ї бригади загартовані боями в АТО і мають досвід участі в міжнародних миротворчих місіях. Тому важливо, щоб такі вояки мали все необхідне для виконання своїх завдань. Це не остання партія допомоги, тепер ми збираємо кошти ще й на тепловізор, тому якщо хтось бажає долучитися, будемо дуже вдячні. Також хочу подякувати канадських друзів з Фонду "Приятелі ЗСУ" за підтримку і допомогу нашій армії", - розповів волонтер з організації "Вільні Люди" Сергій Кузан.

Читайте також: Президент не виключає чергових хвиль мобілізації

Більшу частину коштів для придбання допомоги зібрали представники української діаспори Канади.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще