До кінця поточного року на озброєння Збройних сил планується прийняти ще 18 зразків зброї та військової техніки. Армія має отримати понад 300 одиниць бронетанкової техніки, 400 одиниць автомобілів, 30 тис. ракет та боєприпасів.

Про це повідомив президент Петро Порошенко під час передачі військової техніки у Харківській області, передає "УНН".

"Часи легковажного пацифізму і короткозорого нехтування проблемами обороноздатності незворотньо пішли в минуле. До кінця цього року планується прийняти на озброєння ще 18 абсолютно нових зразків зброї та військової техніки", - зазначив очільник держави.

Українська армія, за його словами, зараз перебуває у значно кращому стані, ніж це було рік тому.

"Не беззбройна, не гола, не боса, не голодна, хоча польова кухня і не надто різноманітна", - сказав Порошенко.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: Армія отримає десятки танків, САУ та "Хаммерів" до Дня Незалежності (фото)

Президент додав, що в даний час ще залишається велика кількість проблем із забезпеченням військових зброєю, речовим майном і продовольством. Проте всі вони, за його словами, так чи інакше поступово вирішуються.

Порошенко наголосив, що найскладніше розв'язувати проблему модернізації зброї та військової техніки, а також впроваджувати новітні оборонні технології.