На Миколаївщині співробітники прокуратури області разом з Службою безпеки України викрили проросійських пропагандистів. Вони готували провокації напередодні та під час святкування Дня незалежності.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

Вночі 20 серпня правоохоронці у місті Миколаєві затримали групу осіб із семи місцевих мешканців віком від 19 до 41 років. Вони розклеювали листівки антидержавного змісту.

Правоохоронці, під час обшуку, вилучили у затриманих два саморобних вибухових пристрої, дві гранати, понад 500 набоїв, комп'ютерну техніку і засоби зв'язку, друковану антидержавну продукцію, спеціальну методичну літературу для диверсійної роботи та список місцевих проукраїнських активістів.

Читайте також: Окупанти розбирають аеродром в Керчі (фото)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Наразі проросійських диверсантів утримують під вартою. Триває досудове слідство. Затриманим загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в Миколаєві вночі невідомі влаштували вибух у Центрі волонтерів. Вони займались допомогою для українських військових та біженців.