У Запоріжжі з ініціативи комітету волонтерів при облдержадміністрації щотижня проходитимуть ярмарки, на яких збиратимуть кошти на потреби українських військових.

Перший із них відбувся 22 серпня на площі Фестивальній. Відвідувачам пропонували придбати різноманітні сувеніри, м'які іграшки, а також взяти участь у плетінні маскувальних сіток, повідомляє Радіо Свобода.

Читайте також: У Запоріжжі провели в останню путь бійця "Правого сектору" (фото)

"Такі ярмарки проводилися раніше, але ми вирішили зробити це системно, щоб люди знали, що кожної суботи можна сюди прийти та щось придбати, таким чином, зробивши внесок волонтерській організації, яка щось відвезе бійцям", – розповів голова комітету волонтерів при Запорізькій облдержадміністрації Михайло Сушко.

В ярмарку взяли участь чотири волонтерські об'єднання Запоріжжя. Організатори планують збільшити кількість учасників заходу до 10 організацій. Волонтерські ярмарки відбуватимуться щосуботи з 10 до 17 години.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще