У Старобільську Луганської області Служба безпеки України затримала місцевого жителя, який передавав терористам інформацію щодо місць дислокації та переміщення українських підрозділів. Про це повідомляє СБУ.

Правоохоронці з'ясували, що у березні 2015 року зловмисник був завербований терористами "ЛНР" і збирав дані, які отримував під час особистих контактів з військовослужбовцями збройних сил України.

Під час обшуку за місцем проживання інформатора співробітники СБУ вилучили гранатомет РПГ-26, велику кількість набоїв, вісім ручних гранат, дві упаковки артилерійського пороху, п'ять снарядів до зенітної установки. Зброю та боєприпаси зловмисник зберігав в обладнаному тайнику для використання терористами.

Читайте також: У Харкові заарештували інформатора сепаратистів

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Силовики проводять невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, нещодавно Служба безпеки України затримала на Донеччині п'ятьох мешканців Артемівського району, які виконували завдання терористів "ДНР" та російських спецслужб.