Англійський підприємець Річард Бренсон заявив про наміри запустити першу у світі повністю веганську авіакомпанію Vegan America. Мільярдер запевнив, що вже 1 січня 2016 року світ побачить його дітище.

Бренсону ідея створення подібної компанії прийшла у голову під час польоту із Білом Гейтсом та Елом Гором на повітряній кулі. Під час тієї подорожі, як запевняє сам мільярдер, він дізнався про шкоду тваринництва на навколишнє середовище.

"Я був здивований, коли Біл і Ел розповіли мені про кількість галонів води, які необхідні для виробництва всього одного гамбургера. В цей момент я зрозумів, що не тільки відмовлюся від м'яса, але так само і повинен буду якось вплинути на все це за допомогою свого бізнесу. Vegan America - результат цього відкриття" - розповів власник понад 400 компаній.

Підприємець вже розробив концепцію свого нового бізнесу. Так, сидіння у салонах літаків будуть повністю зі штучної шкіри. Пасажири будуть їсти лише веганські страви від світових брендів. А на екранах будуть транслюватися фільми про навколишнє середовище та екологію.

Читайте також: Пісяючого хлопчика в Брюсселі одягнуть в костюм українського козака

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На запитання від журналістів, чи будуть такі авіалінії користуватися великою популярністю, Бренсон відповів, що він мільярдер та заробіток на цьому його не цікавить. Він запевнив, що ідея полягає у внеску в екологію нашої планети.