Співробітники Головної військової прокуратури виявили незаконне сховище боєприпасів одного з добровольчих батальйонів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головної військової прокуратури.

Повідомляється, що під час розслідування слідчими в Новоайдарському районі Луганської обл. в лісосмузі виявлено сховище патронів та боєприпасів в кількості 28 ящиків патронів (приблизно 40 тис. одиниць), 4 ящики набоїв до гранатомету, 2 ящика з РПГ-18 "Муха", 4 цинки гранатометних пострілів ВОГ-25, 4 ящики гранат Ф-1, 2 ящики гранат РГД-5.

Читайте також: У центрі Києва зберігали арсенал зброї (фото)

Боєприпаси вилучені, розслідування у кримінальному провадженні триває.

Як повідомлялося раніше, співробітники міліції виявили схованку зі зброєю та боєприпасами в селі Половинкине Старобільського району в Луганській області.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Зі схованки вилучили: протитанкову керовану ракету ПТКР, кулемет ПТК, близько 1500 набоїв різного калібру, 120 підствольних гранат ВОГ-17М, 133 підствольних гранат ВОГ-17МА, міну направленої дії МОН-90, три кулеметні стрічки.