Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вперше нагородив патрульних поліцейських.

З нагоди Дня Незалежності нагороди за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, отримали правоохоронці і поліцейські, повідомили у прес-службі МВС України.

"Перші свої відзнаки сьогодні отримали також і двоє патрульних поліцейських. Їм оголошено подяку від імені міністра внутрішніх справ України", - йдеться у повідомленні.

Арсен Аваков наголосив, що нагороджуються ті, хто виконують свій обов'язок "чесно віддано і відповідально".

"Сьогодні ми вітаємо бійців та професіоналів. Тих, хто сьогодні у складі МВС виконують свій обов'язок чесно віддано і відповідально. Сьогодні тут знаходяться ті люди, які правильно і якісно роблять свою роботу. Розкривають важкі злочини, вбивства, наводять порядок на вулицях міст нашої країни", - зазначив очільник МВС.

Популярні новини зараз
Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Читайте також: Машину очільника львівської поліції обікрали

Нагадаємо, новим патрульним поліцейським, які вийдуть на вулиці Одеси 25 серпня, виділили 40 службових автівок.