У п'ятницю, 21 серпня, прикордонники Котовського загону виявили майже 500 літрів спирту, які зловмисники намагалися перемістити через державний кордон.

Про це повідомляє прес-службу ДПСУ.

"На ділянці відповідальності відділу прикордонної служби "Кодима" прикордонний наряд виявив та затримав автомобіль "УАЗ" за 200 метрів від кордону з Молдовою поблизу населеного пункту Загнітків. Наш співвітчизник незаконним шляхом планував перевезти 15 каністрів зі спиртом ємністю по 30 літрів кожна", - йдеться у повідомленні.

Читайте также: У "Борисполі" схопили іноземку з контрабандою бурштина

На громадянина України складено протокол про адміністративне правопорушення та накладено штраф. Попередня сума оцінки конфіскату склала понад 30 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, майже шість тисяч пачок цигарок виявили правоохоронці в поїзді "Київ - Варшава". У спеціально обладнаних схованках перевозили цигарки українського та закордонного виробництва, їх зловмисники планували нелегально реалізувати в Польщі. Орієнтовна вартість контрабанди становить майже 150 тисяч гривень.