Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгії Тука не бачить перспектив проведення місцевих виборів на Донбасі навіть через два роки.

Про це він заявив в ефірі телеканалу 112.

За його словами, останній тиждень бойовики поводяться вкрай агресивно, обстрілюючи мирне населення. Цей ставить під сумнів безпеку проведення виборів.

"Я називав 2017 рік лише тому, що сподівався, що "орки" заспокояться. Якщо події цього тижня отримають продовження, то я не бачу можливості провести вибори навіть в 2017-му в таких умовах", - заявив Тука.

Читайте також: В Україні готуються до військового стану і повної мобілізації

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також Тука вважає за необхідне ввести воєнний стан окремо для Луганської та Донецької областей.

"Я б воєнний стан ввів на території Донецької та Луганської областей. Достатньо лише подивитися щоденні звіти подій, які там відбуваються", - сказав він.

Нагадаємо, впродовж минулої доби в зоні АТО жоден український військовослужбовець не загинув, проте було поранено 8 бійців.