У місті Мингячевір, на заході Азербайджану, затримано 21 людину, які порушили громадський порядок і намагались провести ходу в центрі міста.

Про це повідомляє МВС Азербайджану, пише місцеве агентство Sputnik.

"Вони були затримані сьогодні при спробі провести ходу після похорону жителя міста Бахруза Гаджієва", - йдеться в повідомленні.

Як стало відомо, в четвер Гаджієв був доставлений у відділення поліції Мингячевіра за підозрою у продажу і вживанні наркотиків, і під час допиту співробітником поліції він несподівано викинувся з вікна.

"При огляді тіла судово-медичним експертом, в присутності родичів, у загиблого ніяких ознак насильства виявлено не було", - пише видання.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На даний момент прокуратурою розпочато кримінальну справу за відповідною статтею КК, і в залежності від результатів розслідування питанню буде дана правова оцінка.

Читайте також: Німецька поліція розігнала мітинг проти прийому біженців

Разом із зібраними матеріалами для вжиття стосовно заарештованих, які порушили громадський порядок, заходів, в рамках закону, затримані були направлені в суд.

Нагадаємо, у п'ятницю, 21 серпня, в СІЗО-1 російського міста Нальчик після тримісячного голодування помер перший політичний в'язень 40-річний Сергій Казієв.