Сьогодні у Київ гелікоптером доставили поранену російськими найманцями дівчинку та важко хворого прикордонника. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Минулого тижня російські терористичні війська здійснили мінометний обстріл Сартани, що на Донеччині. В результаті обстрілів поранень зазнали багато місцевих жителів. Одна із них – 10-річна дівчинка. Внаслідок обстрілу вона отримала важкі осколкові поранення.

Наразі дівчинку у супроводі батька доставили до дитячої лікарні Охматдит.

Читайте також: Пожежник Маріуполя коригував вогонь терористів по Сартані

Також на борту гелікоптера доставили прикордонника з внутрішньою кровотечею для продовження термінового лікування у Києві. Наразі його транспортували до Центрального клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, транспортування поранених стало можливим після встановлення на гелікоптері реанімаційного транспортного комплексу. Чотири таких комплекси було передано прикордонному відомству Федеральною поліцією ФРН.