Під Артемівськом Донецької області сьогодні запрацює оновлений контрольний пункт в'їзду-виїзду "Зайцеве". Про це голова Донецької державної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський написав на своїй сторінці в Facebook.

"Роботи по оновленню КПВВ "Зайцеве" у напрямку міста Артемівська завершені. Особисто переконався: тут все готово для того, щоб 23 серпня з 6 ранку почати пропуск", - повідомив Жебрівський.

За його словами, сам пункт побудований за польським варіантом: розширено транспортну смугу, створено спеціальні "кишені" для заїзду машин.

Встановлено по три контрольно-пропускні кабінки в кожну сторону, щоб кілька автомобілів одночасно могли проходити перевірку та не заважати руху. Збільшено кількість фіскалів та прикордонників, тому очікується, що пропускна здатність КПВВ зросте у 2-3 рази.

Читайте також: В Україні залишиться тільки дві прикордонні служби - Яценюк

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Усе це зроблено для того, аби людям не доведеться стояти годинами в корках", - наголосив Жебрівський.

КПВВ обладнаний усіма зручностями, а також обнесений залізобетонними плитами, на яких розвішані банери з написами "Україна любить тебе!", "Україна тебе чекає!".

Нагадаємо, нещодавно у районі Луганська виявили неофіційний контрольний пункт пропуску між Україною та самопроголошеною "ЛНР".