У штабі АТО повідомили про ситуацію на сході упродовж вечора та наприкінці минулої доби.

Як повідомляє прес-центр, день пройшов стабільно.

Терористи зменшили використання мінометів і артилерії, калібр якої перевищує 100 міліметрів, для атак на бойові позиції українських військових.

Протягом дня бойовики стріляли по бійцям АТО зі стрілецької зброї.

Сепаратисти порушили Мінські домовленості з шостої години вечора.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На Донецькому напрямку майже о пів на сьомій вечора терористи обстріляли позиції Авдіївці і в районі шахти Дутовка, а о 21.35 по Красногорівці бойовики вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів.

Не залишили в спокої і Луганський напрямок. Близько дев'ятої години вечора, тричі українські опорні пункти в Станиці Луганській обстрілювали з мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів. А об одинадцятій годині по силах АТО в Кримському найманці били з танку.

На Артемівському напрямку, майже о пів на дев'ятої вечора бойовики застосували 120-міліметровий міномет по українських позиціях біля Попасної.

У районі Маріуполя, близько восьмої і десятої години вечора, бандформування вели провокативний вогонь зі стрілецької зброї по українських підрозділах у Гранітному.

Читайте також: Тука виступив за введення воєнного стану на Донбасі

Офіцери штабу підрахували кількість обстрілів за минулу добу – сепаратисти 78 разів порушили режим припинення вогню. Двічі ворог застосовував артилерію, 12 – міномети, 30 разів – гранатомети.

Нагадаємо, що вчора зранку терористи провели масований обстріл бойових позицій українських військових біля Донецьку.