Вчора у Львові пограбували співробітника прес-служби Адміністрації президента України Ярему Духа та представника мистецької агенції "Наш формат" Святослава Романа.

Як повідомляє Zahid.net, автомобіль ГАЗ 21 "Волга", що належить Роману, був припаркований біля центрального міського парку, де проходив пивний фестиваль.

З автомобіля в 17:30 зникли два рюкзака з документами. Святослав повідомив, що в одному з рюкзаків були дуже важливі речі та документи.

"Сьогодні між 17:05 і 17:40 з бежевої "Волги" на вулиці Зарицького якісь дуже погані люди витягли з автомобіля два рюкзаки. У моєму був ноут з зарядкою, телефон з зарядкою, закордонний паспорт, документи та гроші. Просто джек-пот", - додав Ярема Дух.

Він підкреслив, що злодії вкрали значну суму грошей. Їх планували передати на благодійність волонтерам.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Потерпілі вже звернулися в соцмережах до ймовірних очевидців крадіжки з проханням повідомити будь подробиці або прикмети злочинців за телефонами 067 675 8478, 067 676 6972.

Міліціонери підтвердили факт крадіжки.

Читайте також: Машину очільника львівської поліції обікрали

Нагадаємо, що 21 серпня у Львові пограбували нового начальника патрульної поліції Львова Юрія Зозулю. З його машини вкрали два ноутбуки.