Білоруській суд визнав "Дельта банк" банкрутом та розпочинає процес ліквідації фінустанови. Про це повідомили у прес-службі суду.

До 10 вересня цього року державні служби мають підготувати паперові плани щодо ліквідації. Сам процес буде закінчений до кінця 2016 року.

"Наступне судове засідання призначене на 18 грудня 2015 року. На ньому буде заслухано звіт керуючого про виконання плану ліквідації та розглянуто питання про узгодження проміжного ліквідаційного балансу Дельта банку", - повідомляє Верховний суд.

Власником білоруського представництва "Дельта банку", як і українського є бізнесмен Микола Лагун. Його фінустанова була однією з найбільших в Україні. Зараз "Дельта банк" України також є неплатоспроможним.

Читайте також: Україна побила світовий рекорд з падіння економіки

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

12 березня білоруський Нацбанк ввів тимчасову адміністрацію у фінустанові. Наразі банк позбавлено ліцензії. Правоохоронці Білорусі розпочали кримінальну справу з підозрою у навмисному банкрутстві.