В Києві під час святкування Дня незалежності столична міліція посилено охоронятиме громадський порядок.

Для цього у місті працюватимуть близько 5 тисяч міліціонерів, про це інформує прес-служба міністерства внутрішніх справ України.

"З нагоди відзначення 24-ої річниці Незалежності України у столиці проходитимуть заходи з масовою участю громадян. У зв'язку з цим столична міліція працюватиме у посиленому режимі по охороні громадського порядку. Правопорядок забезпечуватимуть майже 5 тисяч міліціонерів", - говорять у відомстві.

Раніше начальник Головного управління МВС України в Києві Олександр Терещук повідомляв, що з 18.00 23 серпня центральна частина столиці береться під посилений контроль правоохоронців. За його словами, також будуть залучені вибухотехніки і кінологи зі всієї України

Читайте також: Найвищий хмарочос Польщі палатиме синьо-жовтими кольорами

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, 24 серпня в зв'язку з проведенням заходів до Дня незалежності України певні зміни будуть внесені в роботу столичного метрополітену.