Український телеведучий, автогонщик і волонтер Олексій Мочанов заявив, що поверне Президенту Петру Порошенку орден Богдана Хмельницького, який отримав в грудні 2014 року.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Петі 24.08 орден Богдана Хмельницького відправлю назад новою поштою..." - написав Мочанов.

Волонтер обурений звинуваченнями на свою адресу після того, як він на днях відвідав окупований Донецьк, щоб взяти участь у звільненні там полоненого.

Волонтер також висловив обурення тим, що обміном полонених займається Віктор Медведчук.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Медвечук намагається впливати на ситуацію одноосібно, гальмує, тосує і змінює все на свій кремлівсько-кучмівський розсуд, з єдиною метою: бути в темі, демонструвати вплив і відчувати владу", - написав він.

Читайте також: З полону бойовиків звільнили волонтера (фото)

Нагадаємо, раніше в мережі розгорівся скандал навколо поїздки Мочанова в окупований Донецьк. Деякі користувачі угледіли в коментарях Мочанова по цьому візиту підтримку сепаратистів.

Нагадаємо, указом від 4 грудня 2014 Порошенко нагородив державними нагородами 19 волонтерів за громадянську мужність, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності та безпеки України. Серед нагороджених також був Олексій Мочанов.