Особовий склад міліції Донецької області перейшов на посилений режим служби і заступив на охорону громадського порядку з нагоди Дня незалежності та Дня державного прапора.

Повідомляють у прес-службі ГУ МВС України в Донецькій області, інформує УНН.

"На охорону громадського правопорядку задіяно понад 1000 співробітників міліції і 450 військовослужбовців Національної гвардії України", — йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначають, правоохоронці мають досвід проведення масових заходів в умовах проведення АТО. Так, напередодні Дня металурга міліція затримала злочинців, які планували теракт, у них було вилучено близько 50 кг вибухівки.

"Насправді в посиленому варіанті несення служби ми знаходимося весь час. Можу сказати, що будуть прийняті безпрецедентні заходи безпеки. Я звертаюся до жителів Донеччини і прошу поставитися з розумінням до тих заходів, які будуть прийняті для їх безпеки", — підкреслив начальник ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: На День незалежності киян охоронятимуть тисячі міліціонерів

На вулиці населених пунктів Донеччини вийде максимальна кількість патрульних нарядів, як піших, так і мобільних.