У суботу ввечері, 22 серпня, тернопільські активісти з різних громадських організацій встановили пам'ятний камінь Героям Небесній Сотні і героям АТО, а також щоглу, де повісили прапор України.

У неділю активісти планують влаштувати спільну ходу до пам'ятного знаку, де вшанують усіх загиблих.

"Виявляється, що для такий "складних" речей, як встановити пам'ятний знак і щоглу не потрібно більш як півтора року… Просте бажання і друзі, побратими, однодумці. Попри маленьку перешкоду у вигляді заблокованої площі бетонними блоками, нам вдалося знайти рішення - проста людська розмова з виконавцем робіт на площі, і він погодився усунути перешкоду", - написав на своїй сторінці у Facebook активіст Микола Сивирин.

Читайте також: Леніна замінили на тризубець у Дніпродзержинську (фото)

Нагадаємо, сьогодні в Україні святкують День державного прапора.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

На Софійській площі в Києві на виставці "Прапорів-реліквій" представили понад 60 національних прапорів: із зони АТО, волонтерські, з Національного музею історії, а також фрагмент легендарного прапора з телевежі на горі Карачун.

Це державне свято заснував другий президент України Леонід Кучма. Він підписав указ "Про День Державного Прапора України" від 23 серпня 2004 року № 987/2004.