Британське посольство знову буде працювати на території Ірану. Його зачинили ще у 2011 році через масові напади.

У 2011 році іранці атакували будівлю посольства Великої Британії через економічні санкції проти їхньої країни. Тоді окрім посольства, мешканці також влаштували погроми у інших британських установах в країні. Протестувальники викрадали документи та скандували: "Смерть Англії".

Після того інциденту уряд Об'єднаного Королівства розірвав усі відносини з Іраном.

Зараз країни поновлюють співпрацю. Сьогодні на відкриття посольства до Тегерану прибув міністр закордонних справ Філіп Хеммонд. Він підняв над будівлею британський стяг. На думку політиків, цей крок розпочне взаємну співпрацю двох держав.

Читайте також: У Сирії та Іраку вбили сотню німецьких джихадистів

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Відносини між Лондоном та Тегераном поліпшились останнім часом. Британці вимушені шукати партнерів у східних державах для протистояння ісламським терористам. В свою чергу уряд Ірану сподівається на скасування економічних санкцій.