Керманич "Челсі" розповів, як проходили переговори із новопридбаним гравцем Педро Родрігесом. Перед підписанням контракту з клубом із Лондону іспанець був вже однією ногою в "Манчестер Юнайтед".

Жозе Моуріньо подзвонив гравцю та переконав його стати гравцем "синіх" менш ніж хвилину. Сам тренер назвав ці переговори "надто складними".

"Я подзвонив Педро і запитав, чи правда що він хоче піти з "Барси"? Він відповів, так. Після чого я спитав, чи підписав він с кимось угоду? Він відповів, що ні. Тоді я і запропонував стати частиною своєї команди", - похизувався Моуріньо технікою ведення переговорів.

Сам Родрігес розповів про свій особливий зв'язок із "Барселоною", але додав, що потрібно рухатись далі. Протягом усього трансферного вікна футболіста хотів придбати бос "Юнайтед" Луї ван Гал. Але сторони ніяк не могли домовитись.

Читайте також: Головний лікар ФІФА захищає Єву Карнейро

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Педро є вихованцем молодіжної команди "Барселони". Минулого року його рідний клуб придбав Луіса Суареса, і Родрігес не зміг конкурувати з кимось із тріо Мессі-Суарес-Неймар.