Оператор російського "П'ятого телеканалу" Дмитро Козлов помер під час зйомок в окупованому Донецьку.

Про це повідомляє УНН з посилання на Донецкое агентство новостей.

Це підтвердив кореспондент Анатолій Майоров, який працював у парі з оператором.

"За попередніми даними, Козлов знімав позиції "ДНР", розташовані у районі поселення Трудовські у Донецьку. Під час зйомок оператору стало зле, і по дорозі до лікарні він помер", — повідомив журналіст.

В даний час російський ресурс займається питанням доставки тіла в Петербург.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У свою чергу один із співробітників моргу Донецька повідомив журналістам, що тіло оператора П'ятого каналу вже доставлено туди, а причина смерті стане ясна після розтину, яке заплановане на понеділок.

"Тіло до нас привезли в районі 12.00. Видимих ​​слідів пошкоджень на ньому немає, швидше за все, причина смерті пов'язана зі станом здоров'я. Точно все стане відомо завтра після розтину", - сказав співробітник моргу.

Читайте також: Російський журналіст провокував Віру Савченко під час суду (відео)

Нагадаємо, що 14 квітня повідомлялося, що співробітник російського телеканалу "Звезда" Андрій Луньов підірвався на розтяжці у селі Широкине.