У Дніпропетровській області співробітники Служби безпеки України спільно з міліцією затримали двох мешканців міста Новомосковськ Дніпропетровської області.

Як повідомляє прес-служба СБУ, вони попались при спробі продати чотири гранатомети.

"Зброю вилучено. Відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 263 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Силовики з'ясовують походження зброї та перевіряють інформацію щодо ймовірної причетності затриманих до інших протиправних дій.

Читайте також: Боєць АТО отримав три роки в'язниці за торгівлю зброєю

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що 27 липня голосіївський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури і обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави сумою в 96 тисяч гривень для бійця батальйону спеціального призначення "Січ", який вивіз із зони АТО боєприпаси і вибухівку.