Подружжя з Флоріди (США) Енн і Кен Фредерікс 60 років зберігають шматочок весільного торту. Пара тримає його в звичайній банці з-під кави. Найдивовижніше, що через стільки років кекс цілком їстівний.

"Ми одружилися в Нью-Йорку 19 серпня 1955. Весільний торт спекла моя бабуся. Це був темний фруктовий торт. Потім вона віднесла його в кондитерську, щоб його покрили глазуррю ", - розповідає Енн Фредерікс.

За словами жінки, через десятиліття смак торта не змінився, хоч він і став сухуватий. Енн поскаржилася, що сьогодні таких десертів більше не роблять, а ті, що продають, відрізняються за смаком від тортів її молодості. Щоб торт не псувався, подружжя поливає його бренді.

Читайте також: В Америці вчителька вийшла заміж за Ісуса Христа (фото)

Щорічно, 19 серпня Енн і Кен слухають звукозапис свого весілля, п'ють шампанське і з'їдають невеликий шматочок весільного торта. Вони кажуть, поки від цієї випічки їм жодного разу не було погано. За словами Кена, ймовірно саме весільний торт став хранителем їх довгого сімейного життя.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще